Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Game & Support > Bugs & Complaints

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th July 2017, 07:04 AM
Shandie Shandie is offline
Baby
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 15
Default Speed Server Broken?

Hello,

Tried to log onto the Speed Server this morning, but it is not working for me.

http://speed.sfgame.net used to show an option for Speed Server in the World Listing but it is not there now, it only shows the normal worlds.

Is anyone else having this issue?
Reply With Quote
  #2  
Old 11th July 2017, 01:26 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,174
Default

There was a bug with server forwarding but it should be fixed by now.
__________________

Shakes & Fidget Community Manager
leander@playa-support.com


Like and follow us on Facebook and Twitter
Reply With Quote
  #3  
Old 15th July 2017, 03:21 AM
Lumidee Lumidee is offline
Sheep
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 59
Default

Can't login for 30 minutes.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'