Announcement

Collapse
No announcement yet.

guild attack

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    guild attack

    I've started a guild attack at 10.36 so it will begin at 20.36, but the attack has been started earlier today? Bug or what?
    S1 - Spartacus Warriors
    S2 - TDA

    #2
    Another officer started it possibly?
    sigpic

    Comment


      #3
      No, I did. And i'm the leader...
      S1 - Spartacus Warriors
      S2 - TDA

      Comment


        #4
        What do you mean the attack was started earlier? You can only attack one guild at a time, maybe another one is attacking you?
        sigpic

        Comment


          #5
          No, i mean: I've started a attack at 10.36, so i had to begun at 20.36.
          The attack has begun 5 hours earlier than it supposed to be.
          When you start a attack you have 10 hours to count yourself in. Now we've got 5 hours...
          S1 - Spartacus Warriors
          S2 - TDA

          Comment


            #6
            Well then I have no idea. Have to wait for a moderator to see this thread.
            sigpic

            Comment


              #7
              Never happened before on the dutch servers.

              The only other option is that you must attack and defend against the same guild?
              sigpic

              Comment


                #8
                willow actually had the same problem

                Originally posted by Sir Wafel View Post
                Never happened before on the dutch servers.
                He had this problem on Dutch s1^^

                Heres topic

                Don,t know if it happens again or old bug wasn't fixed.

                Comment


                  #9
                  Yes, there were some cases with too early attacks. I already forwarded the bug.
                  Community and Social Media Manager

                  Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
                  Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by Bqczek View Post
                    willow actually had the same problem



                    He had this problem on Dutch s1^^

                    Heres topic

                    Don,t know if it happens again or old bug wasn't fixed.
                    ............

                    THAT`S WHY I SAID NEVER HAPPENED BEFORE! You
                    sigpic

                    Comment


                      #11
                      What's the status on this?

                      I think this just happened with our last attack on s3.sfgame.nl
                      sigpic

                      Comment


                        #12
                        AS far as I know it hasnt been fixed and careful it happens with dungeon raids as well had it happen twice on s3 US and I believe s2 UK once. alot of wasted gold.
                        have fun, fight hard, die honorably

                        Comment


                          #13
                          It has happened to our guild 3 times to my recollection on UK S2 including once only a few weeks ago.

                          Comment

                          Working...
                          X