Announcement

Collapse
No announcement yet.

S&F Reloaded - Bug Reports

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Arrow
    replied
    Hi everybody, I'm from italian community.
    Due to new international server open, I will submit you some bugs that italian players found and Playa didn't solved yet:

    - Demons' Portals (guild and individual) don't refresh at midnight (but a couple of hour later).
    - The date for potions, mount and battles in italian language are written in a wrong format, e.g.: "g.7 00:05". The day is always written as "g" and not in the real number.

    - In italian language the enchantment about the armor is written over its description

    - It isn't present anymore the forward function in the mail
    - Individual demon portal shown in dungeons' window has one level less than the real one that I have in battle

    - In guild wars experience obtained by the victory isn't shown anymore
    - In guild wars aren't shown all guild members that haven't fought
    - In the first 10 arena fights the experience obtained by the victory isn't shown anymore
    - Witch's cauldron doesn't work always properly: sometimes doesn't accept the right object

    Client version: 2.0.775
    Server build: 665
    Browser: Chrome, IE 11
    Last edited by Arrow; 19 June 2015, 08:19 PM.

    Leave a comment:


  • Leander
    replied
    Playa is already aware of this bug, thanks.

    Leave a comment:


  • Valkyra
    replied
    I noticed today the bonus popup started working... somehow. While the Instructor bonus showes up correctly, the scrapbook bonus is messed up. Always shows 0.[real value]

    Leave a comment:


  • bobo baggins
    replied
    Originally posted by Valkyra View Post
    I'm playing on s1.sfgame.co.uk and s1.sfgame.ro. On both servers i encountered the Tube bug. Same thing happened today. Sometimes the Tube is on top, sometimes is hidden. I did clear cache, tried on both IE and Firefox browsers, i'm up to date with adobe flash player.

    --------------------------------------------------------------

    Another bug i found today. Taken from patch#5 announcement:


    All i get is that on s1.sfgame.co.uk and s1.sfgame.ro
    Also in the image is a long name quest that is too long and we cant see the exact gold ammount gained from the quest.
    yes this is happening on US servers as well. I use IE I found clicking tavern button will bring it back to top or just waiting till quest is over and clicking ok as It brings u back to tavern.

    Leave a comment:


  • Valkyra
    replied
    Originally posted by Leander View Post
    What server are you on? Is the update already live? Please refresh your browser to make sure.
    I'm playing on s1.sfgame.co.uk and s1.sfgame.ro. On both servers i encountered the Tube bug. Same thing happened today. Sometimes the Tube is on top, sometimes is hidden. I did clear cache, tried on both IE and Firefox browsers, i'm up to date with adobe flash player.

    --------------------------------------------------------------

    Another bug i found today. Taken from patch#5 announcement:
    tavern: bonuses for quests are again displayed (guild, tower...)

    All i get is that on s1.sfgame.co.uk and s1.sfgame.ro
    Also in the image is a long name quest that is too long and we cant see the exact gold ammount gained from the quest.

    Leave a comment:


  • MedusasSnakes
    replied
    The tube is doing the following:

    Say you are doing a 10 minute quest.

    The first tube that comes out, you can see that one. It's on top.

    If you get another vid during that 10 minute quest, that one doesn't show up on top.

    If you don't click that second video, then that one will show up on top on the next quest.

    It's happening on all servers. This is via my husband who plays on 5 servers.

    Leave a comment:


  • Leander
    replied
    What server are you on? Is the update already live? Please refresh your browser to make sure.

    Leave a comment:


  • Valkyra
    replied
    After the patch #5 the Cursed Tube is still bugged. We can see it in the tavern but on missions is still hidden behind the mission picture layer.

    Also please do something with the mail messages. It's a pain in the arse to read a longer message. Please add a side scroll bar like in internet browsers.

    I will continue testing and digging for bugs

    LE > Seems like the tube has a mind of his own. Sometimes appears on top, sometimes is hidden. I'll let the devs investigate.
    Last edited by Valkyra; 4 June 2015, 05:41 AM. Reason: Tube bug update

    Leave a comment:


  • Morrie
    replied
    Something helped. It's working!
    The text I removed yesterday evening, didn't come back!

    Leave a comment:


  • Leander
    replied
    Enter the new text, click somewhere near the text field but not on a button/link. Then click on a menu option and back on your profile. Also refresh your browser. I agree that it is buggy and sometimes still displays the old text even after deleting it and refreshing. Forwarded.

    Leave a comment:


  • Morrie
    replied
    I tries changing with IE and chroom.
    I updated chroom.
    And then I asked another member of my guild to change the guild text.
    And even then it dissapeared.
    So it's not my computer or browser.

    My members now think that we will do a raid on daily basis

    Leave a comment:


  • bobo baggins
    replied
    hmm that is strange that it changes back even after hitting a button. to help figure it out we need the standard info what OS and browser are ou using also have u check to be sure os browser and flash is up to date.

    (seems firefox has had the most issues if you are using that try a different browser and see if you are having the issue still.)

    Leave a comment:


  • Morrie
    replied
    Just how I had to change the guild text: just by clicking any other button.
    But now: no matter what I do, the text keeps changing back to the original text from last weeks saturday.

    Now I can read the popup sometimes: internal server miscommunication (translated; it was in Dutch).

    I never had troubles writing the text, till now.

    Even when I shorten the text, after a while the old text appears again

    Leave a comment:


  • Morrie
    replied
    Just how I had to change the guild text: just by clicking any other button.
    But now: no matter what I do, the text keeps changing back to the original text from last weeks saturday.

    Now I can read the popup sometimes: internal server miscommunication (translated; it was in Dutch).

    I never had troubles writing the text, till now.

    Leave a comment:


  • MedusasSnakes
    replied
    Is it maybe too long?

    I ask, because I change mine every single day when I post what the witch wants, and I've not had it change back.

    When I change mine, I don't hit the "guild" button, I just move on to whatever else I'm doing, and that causes the guild button to flash. Do you get that when you change it?

    Leave a comment:

Working...
X