Announcement

Collapse
No announcement yet.

InvalidStateError

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    InvalidStateError

    Hi,
    since some days i cant play anymore because everytime i start the game i get an error:

    An error occurred running the Unity content on this page. See your browser JavaScript console for more info. The error was:
    InvalidStateError: A mutation operation was attempted on a database that did not allow mutations.

    after that the game loads things like the chat but when i click on something it just starts to load forever. i use the beta and it had worked since the beginning but its been broken for 2 or 3 days now.

    i use the newest version of firefox. it started slowly. at first everything was very slow on every server and now i cant even get into the game properly.

    #2
    Can you upload and post a screenshot please? What's your OS? What are your system specs?
    Community and Social Media Manager

    Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
    Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

    Comment


      #3
      https://prnt.sc/lqq78x

      I am using Windows 10 64bit.
      I have an Intel Core i5 and its onboard graphic card Intel HD 4600
      Also 8GB Ram and a Mainboard from MSI which name i dont know anymore.

      I think that error started after a server restart. I know that the day before it started i couldnt finish because the server was down.

      I used some workaround ive seen someone on the german board i think for a similar problem. It had something to do with Javascript too but it wasnt the same error.
      Maybe i used it wrong tho.
      They said to go into your web developer and somehow restart/reload the page with javascript manually started or smth like that.

      Ive tried deleting the Cache ofcourse. didnt help
      Last edited by gintoki; 4 December 2018, 09:04 PM.

      Comment


        #4
        Can you refresh the browser tab to fix it? Or does it occur each time you want to load the game?
        Community and Social Media Manager

        Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
        Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

        Comment


          #5
          everytime. even restarting the computer doesnt help.
          i would try loging out and loging on again but i cant get that far lol
          Last edited by gintoki; 4 December 2018, 11:46 PM.

          Comment


            #6
            #1 International Hall of Fame Attained
            1st Complete Arena Manager in the World
            1st Complete Underworld in the World
            1st Complete Fortress in the World
            1st Complete (New) Scrapbook in the World
            1st to find all Pets in the World
            1st Deep Mine Master in the World
            1st to Gem Mine Level 100 in the World
            1st to Gold Pit Level 100 in the World

            Any staff or sponsored players with access to free/unlimited mushrooms are null and void for any achievements

            Comment


              #7
              I got the same problem now.It started late yesterday, yesterday morging the game worked as usual.
              I try to play on firefox
              I got : intel core i7 processor, 16gb RAM, windows 10

              i can actually start the game on old flash version
              Last edited by Aargh; 5 December 2018, 08:08 AM.

              Comment


                #8
                Originally posted by BMWGuinness View Post
                thx that fixed it!

                old version works for me too but i dont want to use it lol.
                Last edited by gintoki; 5 December 2018, 04:35 PM.

                Comment


                  #9
                  It just got reported on the German forum as well
                  #1 International Hall of Fame Attained
                  1st Complete Arena Manager in the World
                  1st Complete Underworld in the World
                  1st Complete Fortress in the World
                  1st Complete (New) Scrapbook in the World
                  1st to find all Pets in the World
                  1st Deep Mine Master in the World
                  1st to Gem Mine Level 100 in the World
                  1st to Gold Pit Level 100 in the World

                  Any staff or sponsored players with access to free/unlimited mushrooms are null and void for any achievements

                  Comment


                    #10
                    so i guess there isnt a fix coming anytime soon?

                    Comment


                      #11
                      We are working on several bug fixes.
                      Community and Social Media Manager

                      Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
                      Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

                      Comment


                        #12
                        so most things are still broken but some do work.
                        i can use:
                        the wheel
                        hall of honor
                        post
                        guild (when i hover over a name it doesnt show me the gold donated tho)
                        i can get into the shops but they wont load right, neither does my inventory
                        witch and smith
                        my profile (again with a broken inventory)

                        i cannot use:
                        the fort/stronghold whatever its called in english
                        dungeons
                        pets and mounts
                        arena
                        taverne ( i can pick up the gold if i have been working before the bug but thats all)

                        i hope this helps somehow

                        Comment


                          #13
                          Why can't you use them? What's your platform? Please post a screenshot.
                          Community and Social Media Manager

                          Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
                          Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

                          Comment


                            #14
                            If you use the Form, it would be easier to help you, gintoki

                            Comment


                              #15
                              i already did? its still the same bug and all the settings and the setup ive posted is still the same. i just thought that maybe telling exactly what works and what doesnt might help more than just saying "some things work some dont".
                              after the loading screen the error pops up and the things i said which dont work just have the mushroom loading picture loading nonstop.
                              Last edited by gintoki; 18 December 2018, 05:02 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X