Announcement

Collapse
No announcement yet.

HD graphics, slow browser version, black screen, loading mushroom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Originally posted by mar21 View Post
    Well #1 thing is finding out the cause of the issue ... and that's a lot of time spent debugging everything.

    Also honestly why did you even update Unity? ... and why wasn't it reverted back when the problems came up?
    It's normal that you update to the latest version of an engine.
    Community and Social Media Manager

    Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
    Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

    Comment


      Originally posted by Leander View Post
      It's normal that you update to the latest version of an engine.
      Well, only if it improves the overall performances, and this is not the case

      Comment


        News?


        Tried Opera GX after the suggestion of the italian coma, but nothing changed.

        Comment


          No, sorry. All the they said was they did not know.
          Community and Social Media Manager

          Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
          Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

          Comment


            So, what is Playa going to do now?

            Comment


              Unfortunately, it's difficult. We do not find anything and Unity doesn't either. It's a fact that the game's performance become worse for some players with a new Unity version.

              Sorry for not having more precise details.
              Community and Social Media Manager

              Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
              Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

              Comment


                Originally posted by Leander View Post
                We do not find anything and Unity doesn't either.
                I dont understand, how Playa can find nothing.
                If Playa can reproduce and setup a browser version that takes up a lot of CPU/GPU in the character selection screen, attach a debugger and see where the resources are being used?
                Its almost 250 days since this bug was reported.

                Comment


                  I see update 9.1 is coming out now.
                  Has this bug been fixed - or nobody has looked into it yet?

                  Comment


                    If Unity does not know, nobody knows, sorry.

                    If the browser version does not work well, please use the Steam version or send a support ticket with all required details.
                    Community and Social Media Manager

                    Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
                    Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

                    Comment


                      Only solution I see would be to revert back to unity version that worked fine for everyone ...
                      Eat & Sleep & Find a bug & Repeat :rider:
                      [COLOR="Cyan"][B]S&F's Tavern[/B][/COLOR] - [url]https://discord.gg/XWfSwe3[/url]
                      [COLOR="LightGreen"][B]SFTools[/B][/COLOR] - [url]https://sftools.mar21.eu[/url]
                      [S][COLOR="Orange"][B]Clash of Empires[/B][/COLOR] - [url]https://discord.gg/avHFnd5[/url][/S]

                      Comment


                        I don't know what kind of debugging/developer tools are available on unity - but it should be possible for a Playa developer to narrow down to the part consuming the resources. If it happens in the unity engine code - then raise a ticket with them.
                        I am sure you will get back any money you may have paid for raising the ticket, if it is a genuine bug in the unity engine.

                        It happens already in the landing/login page, where nothing is supposed to happen... I tried different browsers and different computers. It is highly reproducible. I can raise a ticket with Playa, but I was answered already back in May 2020 that the devs were looking into it.

                        Comment


                          Using an old Unity version is not the solution as normally, every new version improves the engine.

                          We asked the Unity devs and they did not know what might cause the problem.

                          How many of you still have it?
                          Community and Social Media Manager

                          Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
                          Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

                          Comment


                            Don't know if this applies to this issue, but I do get "Server unavailable due to maintenance" 20-50 times per day, lag when doing things like the raffle at the gambler losing out on that try of raffle, starting a pet fight or arena fight, resulting in an error message. In the arena manager, it's slow to upgrade, as every 10-20 seconds, there's lag for 1-5 seconds.
                            Have tried looking into my firewall and browser settings, but these things happens even when playing on mobile and Steam. Even when logging in on a friend or family member's PC or phone on a completely different network, wired or WiFi.
                            Last edited by PziCrow; 4 August 2021, 02:37 PM. Reason: Adding info

                            Comment


                              Sounds like router issues. Try data instead of wifi.
                              Community and Social Media Manager

                              Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
                              Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

                              Comment


                                Didn't happen before the Unity upgrade. Game was butter smooth on same router.

                                Comment

                                Working...
                                X