Announcement

Collapse
No announcement yet.

Location of logins database for remastered on PC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Location of logins database for remastered on PC

    At some point starting to get error



    because game does not change last login and does not allow to add new toons I think it is related to logins database

    @Leander where the files located?

    Thanks

    #2
    It's caused by the Flying Tube sometimes. Normally, you can continue playing or after refreshing the game.
    Community and Social Media Manager

    Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
    Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

    Comment


      #3
      Originally posted by Leander View Post
      It's caused by the Flying Tube sometimes. Normally, you can continue playing or after refreshing the game.
      There are no tubes in my country (Ukraine).

      I can't play normally. No way to add new toon (or delete existing https://www.dropbox.com/s/n8vt8wtqyu...22-02.mp4?dl=0 ).

      Could you please be so kind and answer the question "where the database files exactly located"?
      Last edited by rvm1975; 18 April 2019, 01:47 PM.

      Comment


        #4
        Originally posted by rvm1975 View Post
        There are no tubes in my country (Ukraine).

        I can't play normally. No way to add new toon (or delete existing https://www.dropbox.com/s/n8vt8wtqyu...22-02.mp4?dl=0 ).

        Could you please be so kind and answer the question "where the database files exactly located"?
        Switch back to 2.0 (Flash), then load 3.0 (Remastered) again to see if it fixes your problem.
        Community and Social Media Manager

        Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
        Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

        Comment


          #5
          Originally posted by Leander View Post
          Switch back to 2.0 (Flash), then load 3.0 (Remastered) again to see if it fixes your problem.
          I did that and it did not resolved the issue.

          Comment


            #6
            First clear your Flash cache: https://www.macromedia.com/support/d...manager07.html

            Then switch to 2.0. Does this solve the problem?
            Also try a different browser.

            If it does not work, send a support ticket: http://www.sfgame.net/support/?mode=1&lang=en
            Last edited by Leander; 19 April 2019, 07:02 PM.
            Community and Social Media Manager

            Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
            Community Discord server: https://discord.gg/XWfSwe3

            Comment

            Working...
            X