Droní PDAčko
Toto bude můj elektronický asistent, dostupný pro Vás všechny, především pro ty méně zkušené.
Rozhodl jsem se k tomuto kroku již dávno, poté jsem ale hru opusitl. Nedávno jsem se ke hře vrátil, avšak české forum již neexistovalo. Jsem rád za existenci mezinárodního fóra, kde se s vámi mohu o vše potřebné podělit.
Hrou jsem si prošel již od samotného začátku a prvně hrál za existence cz1 - cz3. Postupně se vracel a opouštěl, sledoval jak se hra vyvíjí. Tentokrát jsem již v tomto bodě, kdy jsem se rozhoupal k tomu napsat něco jako manuál. Není to kodex podle kterého by jste museli hrát, to nikoliv. Jedná se pouze o moje postřehy a strategie, které se mne časem osvědčily.
Prosím do tohoto vlákna NEREAGUJTE, rád bych jej udržel přehledným pro vás všechny! Budu jej postupně editovat a rozšiřovat a přidávat o další postřehy.
Jsem hráčem který do hry neláduje tisíce korun za houby, avšak hru rád podpořím, především koupí výhodných balíčků na určitých milnících, k těm se ale také dostanu v jednom z dalších témat.
Na jednotlivé kapitoly budu dávat odkazy, aby jste se k ním jednoduše dostali.
Dron
SEZNAM KAPITOL:
Začátek hry - Volba charakteru
Začátek hry - První dny a dlouhodobé strategie
Herní mechaniky - Hospoda
Herní mechaniky - Aréna a správce arény
Herní mechaniky - Zbrojírna a Čaroobchod
Herní mechaniky - Stáj a Dr Abawuwu
Herní mechaniky - Pošta a Síň slávy
Herní mechaniky - Podzemí
Herní mechaniky - Démonický portál
Herní mechaniky - Věž
Herní mechaniky - Stinné podzemí
Herní mechaniky - Dlouhá řada idolů
Herní mechaniky - Tornádo
Herní mechaniky - Album
Herní mechaniky - Pevnost
Herní mechaniky - Podsvětí
Herní mechaniky - Cech
Herní mechaniky - Mazlíčci
Herní mechaniky - Toaleta
Herní mechaniky - Svitky
Herní mechaniky - Runy
Seznam bude postupně přidán.
Prvnotní verze je psána narychlo. Kapitoly budou poté zeditovány do přehledné formy, případně přidány obrázky
Toto bude můj elektronický asistent, dostupný pro Vás všechny, především pro ty méně zkušené.
Rozhodl jsem se k tomuto kroku již dávno, poté jsem ale hru opusitl. Nedávno jsem se ke hře vrátil, avšak české forum již neexistovalo. Jsem rád za existenci mezinárodního fóra, kde se s vámi mohu o vše potřebné podělit.
Hrou jsem si prošel již od samotného začátku a prvně hrál za existence cz1 - cz3. Postupně se vracel a opouštěl, sledoval jak se hra vyvíjí. Tentokrát jsem již v tomto bodě, kdy jsem se rozhoupal k tomu napsat něco jako manuál. Není to kodex podle kterého by jste museli hrát, to nikoliv. Jedná se pouze o moje postřehy a strategie, které se mne časem osvědčily.
Prosím do tohoto vlákna NEREAGUJTE, rád bych jej udržel přehledným pro vás všechny! Budu jej postupně editovat a rozšiřovat a přidávat o další postřehy.
Jsem hráčem který do hry neláduje tisíce korun za houby, avšak hru rád podpořím, především koupí výhodných balíčků na určitých milnících, k těm se ale také dostanu v jednom z dalších témat.
Na jednotlivé kapitoly budu dávat odkazy, aby jste se k ním jednoduše dostali.
Dron
SEZNAM KAPITOL:
Začátek hry - Volba charakteru
Začátek hry - První dny a dlouhodobé strategie
Herní mechaniky - Hospoda
Herní mechaniky - Aréna a správce arény
Herní mechaniky - Zbrojírna a Čaroobchod
Herní mechaniky - Stáj a Dr Abawuwu
Herní mechaniky - Pošta a Síň slávy
Herní mechaniky - Podzemí
Herní mechaniky - Démonický portál
Herní mechaniky - Věž
Herní mechaniky - Stinné podzemí
Herní mechaniky - Dlouhá řada idolů
Herní mechaniky - Tornádo
Herní mechaniky - Album
Herní mechaniky - Pevnost
Herní mechaniky - Podsvětí
Herní mechaniky - Cech
Herní mechaniky - Mazlíčci
Herní mechaniky - Toaleta
Herní mechaniky - Svitky
Herní mechaniky - Runy
Seznam bude postupně přidán.
Prvnotní verze je psána narychlo. Kapitoly budou poté zeditovány do přehledné formy, případně přidány obrázky
Comment