Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tv'tjes

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sir Wafel
  replied
  Je krijgt er per video in het weekend 2 vanwege de 20% extra paddo´s. Alles wordt naar boven afgerond dus 1,2 paddo´s is dus 2.

  Leave a comment:


 • Morrie
  replied
  Gelukkig!
  Dit weekend kreeg ik zoveel paddo's voor de filmpjes, dat ik het hier niet durf te vertellen.
  Mopperen loont! ;-)

  Leave a comment:


 • Morrie
  replied
  Zucht.

  Leave a comment:


 • Leander
  replied
  Video FAQ: http://forum-int.sfgame.net/showthread.php?t=4121

  It changes from time to time. Some weeks ago there were no videos available for our UK players but now there are many. Videos depend on clients who buy ads for a country.

  Just make sure to follow the video FAQ (popup blockers etc.) but everything else is something we can't influence. It is also important to click the video button a couple of times as the fifth click for example could load a video although the message "no video available" was already shown four times before.

  Leave a comment:


 • Morrie
  started a topic Tv'tjes

  Tv'tjes

  Is it as bad for you as it is for me?

  Die sponsorfilmpjes, waar je zogenaamd een paddo voor kunt krijgen: zijn die net zo slecht bij jullie als ze bij mij zijn?
  Ik denk dat het nu zo ver is dat maar 1 op de 10 filmpjes daadwerkelijk beloond wordt met een paddo. Voor het bekijken van de rest krijg ik niks.
  Nu ben ik zo ver dat ik me voorneem om nooit, maar dan ook nooit zo;n frituurding van Philips te kopen. Dus elke adverteerder bereikt het tegenovergestelde.

  Jammer dat klagen op het Engelstalige deel van het forum niet helpt, want er wordt gezegd: tsja, die sponsorpay wordt uitgevoerd door een ander bedrijf, daar hebben wij niks over te zeggen. Maar ik neem aan dat al die adverteerders een flink bedrag neertellen om die filmpjes te mogen laten zien. Dat schept verplichtingen voor zowel Playa als de adverteerder.

  En dan hebben we ook die nieuwe filmpjes: je moet ze kijken, anders mag je niet meer op je account. Hahaha, je klikt gewoon op het kruisje rechtsboven, natuurlijk zonder te kijken.

  Maar goed: gaat het bij jullie ook zo? Of krijgen jullie wél alle beloofde paddo's?
Working...
X