Announcement

Collapse
No announcement yet.

Játékesemények (eventek)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Játékesemények (eventek)

  Az event angol szó, jelentése esemény. Az event különleges, három napos (vagy több) alkalom A Shakes&Fidget játékban. Többnyire hétvégén van: péntektől vasárnapig. Attól különbözik a többi naptól, hogy ekkor a játékosok különböző jutalmakban részesülnek.

  Megjegyzés: A játékszolgáltató fenntartja a jogot, hogy a sorrendet bármikor megváltoztassa, vagy a megszokott sorrend helyett egy meglepetés eventtel kedveskedjen a játékosoknak.

  A következő események fordulnak elő a játékban:

  Töménytelen tapasztalatpont támadás: Dupla tapasztalatpont a kalandokon, az arénaharcokért, a titkos küldetésért (alap érték, hidrabónusz nélkül), az akadémiából (erőd), dupla tapasztalatot lehet nyerni szerencse kereken. Akik legyőzték az élőhelyén a 17. árnyék kedvencet (Luchtablong), Disznókopár területén megtalálhatják őt!

  Az idő homokja különkiadás: tízszer több homokóra a varázsboltban, dupla mennyiségű homokórát lehet nyerni kockapókerben, ha a homokos, sivatagos területeken kalandoztok (pl. Napégette sivatag, Blamázspuszta), biztosan találtok homokórát.

  Epikus és extravagáns boltnyitás és bevásárlás: A boltokban ötször nagyobb eséllyel találhattok epikus tárgyat (50. szint felett). Akik legyőzték az élőhelyén a 18. fény kedvencet (Fénylovi), Erogenionban megtalálhatják őt!

  Az izzó fém ideje: Fémet és kristályt találhattok a kalandokon, kétszer több kristályt nyerhettek kockapókeren és szerencse kereken, valamint 5 helyett 15 alkalommal szereltethettek szét tárgyakat a kováccsal (mágus és felderítő fegyverek két alkalomnak számítanak).

  Alliteráló Aranynapok: Ötször több arany jutalom a kalandokon, városőrért, kockapókeren, szerencse kereken. +50% arany jutalom az aranytárnából. Akik legyőzték az élőhelyén a 17. föld kedvencet (Tankakecskec), a hétvégén Oz'Korr mezején megtalálhatják őt!

  Elképesztő erődfesztivál: Fa és kő található a kalandokon. Kétszer több fát és követ nyerhettek kockapókeren és szerencse kereken. Az egységek kiképzése feleannyi időbe kerül. A drágakőbányából csak nagy méretű köveket lehet bányászni!

  Bolond Gombaszüret: Minden vásárlás után +20% gombát kaptok ajándékba. A kalandokon nagyobb valószínűséggel találhattok gombát.

  Állhatatos állatok áradata: A kalandokból és szerencsekerékből a megszokottnál kétszer több gyümölcsöt kaptok. Kedvenceiteket kilenc alkalommal etethetitek meg egy nap. A prémium hátasok lecsökkentik az utazás időtartamát (ugyanakkor a kalandhoz felhasznált kalandvágy mennyiségét nem csökkentik).

  Kipucolt klotyók kora: Kétszer annyi manna jár a klotyóba dobott tárgyakért. Akik legyőzték az élőhelyén a 16. tűz kedvencet (Sáskalánga), Maerwynn területén megtalálhatják őt!

  Eposzi küldetések extrém estje: 100 kalandvágy lejátszása után garantált epikus tárgy, összes lejátszása esetén még egy.

  Elátkozott lelkek estéi: Lélek található a kalandokon, kétszer több lélek a hősök csalogatásáért és a lélekkitépőből, kétszer több lelket lehet nyerni kockapókerben és szerencse kereken.

  Eposzi jószerencse extrém estje: Kockapókernél az arany mező helyett epikus mező jelenik meg (3x = 1 epikus tárgy (ami nem fegyver), 4x = epikus fegyver, 5x = epikus fegyver három szinttel nagyobb tulajdonságértékekkel). A szerencsekerék tárgy mezője nagyobb eséllyel ad epikus tárgyat (50. szinttől).

  Hangzatos halálmenet: a kalandokat ingyen (nem kell homokóra vagy gomba hozzá) átugorhatjátok.

  Boszorkányok tánca: Ha mind a kilenc varázstekercs elérhető, bármelyik tárgyat bele lehet dobni a boszorkány üstjébe (kétszer annyi aranyat kaptok értük, mint a boltokban).

  Egy sör, nem sör főleg ha ingyen van: Ingyen sör a fogadóban.

  Legendás kazamata: Meghatározott ideig van nyitva. A város portálján át lehet belépni. Epikus és különleges legendás tárgyakat lehet szerezni.

  Nyári gyűjtögetős móka: Az esemény alatt minden nap három speciális küldetést lehet megcsinálni a fogadóban 5-10-15 pontért. A pontok szerzése közben lehet nyerni különböző jutalmakat, a fődíj egy nagy méretű legendás kő.

  Nagy sebességű kiszolgáló: Meghatározott ideig elérhető. Kétszer gyorsabban végigvihetőek a kalandok. Aréna/Kazamata harcok után feleannyi időt kell várni. Épületek építése feleannyi időbe kerül. Négyszer több tapasztalat, hatszor több arany, kétszer több fa, kő és lélek, kétszer több vécétartály aura, kétszer több pénz az Aréna menedzserből, háromszor több gyümölcs gyűjthető be.
  A kedvenceket kilencszer lehet megetetni egy nap.

  Szerencsés nap: Kalandokon szerencseérméket lehet találni. A szerencsekerék 40 alkalommal pörgethető meg. 20 alkalommal lehet kockapókerezni a szerencsejátékosnál.

  Fekete péntek: Minden vásárlás után +33% gombát kaptok ajándékba. A drágakőbányából csak fekete és legendás köveket lehet bányászni.

  Pokollift: A pokollift 10 napig tart nyitva. A városképernyő portálon keresztül léphetsz be rá. Győzd le az ellenséges hordákat 500 szinten! Érd el a céheddel a lehető legmagasabb helyezést a ranglistán komoly jutalmakért! Minden 24 óra elteltével a Pokollift visszább lép 20 szinttel, így újra legyőzheted ezeket az ellenségeket.

  Tojásvadászat: Látogasd meg a kocsmárost és teljesítsd a feladatait. Jutalmul a még meg nem szerzett kedvenc tojásokat és gyümölcsöket kapsz. A jutalmat az esemény ideje alatt veheted át, utána nem.

  Akció: A gombaárusnál különleges gombacsomagok érhetőek el. +25% gomba az alap csomagokon kívül.
  Last edited by elek1977; 26 August 2022, 04:13 PM.
  Elek1977
  SITE: http://www.jasec.ucoz.com/
  FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
  FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

  Super moderator
  Shakes&fidget
  Playa Games
  Hungarian Team

  sigpic
Working...
X