Minden elért eredményért +5 bónuszpontot kapsz minden tulajdonságodra. Például ha teljesítesz 7 célkitűzést, akkor +35 pontot fogsz kapni az erőre, +35 pontot az ügyességre, +35 pontot az értelemre, stb.

Néhány eredményt könnyű elérni, van, ami nagy szintű játékosoknak szól, és van, amit igazán nehéz megszerezni.

Előfordul, hogy néhány eredmény, aminek teljesítésének feltétele tárgyak viseléséhez kötődik (például divatdiktátor), nem teljesülnek, ha a feltételek adottak. Ilyenkor szereld le a tárgyat a karakteredről, majd rakd vissza a tárgyat a karakteredre. Ez megoldja a problémát.

Az eredmények listáját és teljesülésük feltételeit majd egyszer itt olvashatod:
Eredmények.txt

Világjáró: Látogass el mindenhova a Shakes&Fidget világában! A játékban 21 terület van:
Agyar-hegység
Árnyasszikla-hegység
Blamázspuszta
Burjánzó-dzsungel
Disznókopár
Erogenion
Fekete-erdő
Feketevíz-mocsár
Gnarogrim
Halálfej-sziget
Havasföld
Maerwynn
Magmaron
Moslék-erdő
Napégette-sivatag
Oz'Korr mezeje
Örök Éj Erdeje
Rothadtföld
Scarpa-sziget
Sohamár-láp
Szakadékos-kanyon
Ezeket a területeket kell bejárnod egy nap alatt (éjfélig).

Naturista: Helyezd a rajtad lévő felszerelést a leltárba, ne legyen rajtad semmi 24 órán keresztül. Növeld az erődödben a Kincstár épület szintjét, hogy több leltár helyed legyen, és akkor le tudod venni az összes tárgyad.

Lehúzók lehúzója: A fogadóban kattints a háttérben ülő kalapos fickóra, majd győzd le őt háromszor egymás után "itt a piros, hol a piros" játékban. Nem olyan egyszerű, de akkor csaljál: Írd be a céhes chatbe: /gold bet 1 Ebben az esetben csak egy arannyal fogsz fogadni, tehát csak ennyit veszítesz, ha rosszul tippelsz.

Piros szemek: Szerezz 1000 szerencseérmét: nézz reklámvideókat, vásárolj gombacsomagot vagy válts be kuponkódot, ami szerencseérmét ad! Szerencsés nap eseményen kalandokból is tudsz érmét szerezni.

Határ a csillagos ég: A kováccsal fejlessz egy tárgyat 10 alkalommal! Érdemes egy tárgyat már a játék elején félre rakni erre az alkalomra, mert azt ingyen vagy nagyon kevés nyersanyagért cserébe fogja fejleszteni a kovács.

Divatdiktátor: Viselj magadon a lent felsorolt tárgykollekciók közül egyet!

Mágus szett


Felderítő szett


Harcos szett