Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pokolift

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Pokolift

  POKOLLIFT  A pokollift egy olyan közlekedési eszköz, ami az alvilág mélyére juttat téged. Harcolj 500 ellenféllel, akik a szintek előrehaladtával egyre erősebbek lesznek és érj el minél jobb eredményt a céheddel!

  Az eseményhez úgy tudtok csatlakozni, hogy a városban a jobb alsó sarokban az ördögi liftre kattintotok. Vagy a céhben a céhleírásnál a Pokollift helyezés feliratra kattintotok.

  Nyitás:
  2022.07.29.

  Elérhető:
  2022.08.08. (körülbelül 10 napig)

  Szükséges szint a belépéshez: 10

  Minden küzdelem egy kulcskártyába kerül. 30 percenként kapsz egy új kulcskártyát. Ha nincs több kulcskártyád, gombával kiválthatod. 24 óránként a pokolliftben 20 emelettel hátrébb kerülsz, így ugyanazokkal az ellenfelekkel újra megküzdhetsz.

  Ha legyőzöl egy ellenfelet, a szokásos zsákmányon kívül értékes pokol érméket is kapsz. Ezek hozzá lesznek adva a többi céhtag érméihez. Az esemény végén minden résztvevő céh meg lesz jutalmazva az összegyűjtött érmék alapján.

  Megjegyzés: A Pokollift eseményhez városőr vagy kalandozás közben is tudsz csatlakozni és harcolni.

  KULCSKÁRTYÁK

  Minden küzdelem egy kulcskártyába kerül. 30 percenként új kulcskártya generálódik. 15 kulcskártya után több nem generálódik. Ne felejtsd el rendszeresen használni őket!
  Ha nincsen kulcskártyád, gombával is beszállhatsz a küzdelembe. Bármennyi kulcskártya lehet nálad.

  POKOL TOKENEK

  Ha legyőzöl egy ellenfelet, a szokásos zsákmányon kívül értékes pokol tokeneket is kapsz. A küzdelemért járó tokenek száma az adott emelet ellenfelétől függ.
  A pokol tokenek hozzá lesznek adva a többi céhtag tokenjeihez. Az esemény végén minden céh meg lesz jutalmazva az összegyűjtött tokenek alapján.

  BELZEBUB BOLTJA

  Húzd meg a kukacos kötelet a pokolliftben!
  Belzebub boltjában olyan pokollift-ínyencségeket vásárolhatsz, amelyek növelik egyes tulajdonságaidat vagy a harci készségeidet. Az árukért kulcskártyával kell fizetned, ha nincs elég kártyád, akkor gombával. Éjfélkor frissül az árukészlet.

  Ha megveszel egy ínyencséget, a hatása rögtön aktiválódik. Mindig valamilyen pozitív hatása van, amely meghatározott számú pokollift szinteken át hat rád, utána megszűnik. Egyszerre csak egy ínyencségnek a hatását tudod élvezni, ha egy újat vásárolsz, az előző hatása megszűnik.

  A második naptól kezdve, ha megveszel egy ínyencséget, a pozitív hatáson kívül a fegyversebzésedet is megnöveli.

  POKOLITOKEN-GYŰJTÉSI KAMPÁNY

  Ha elég sok pokoli tokent gyűjtesz össze a céhtársaiddal, akkor Belzebub megjutalmaz titeket. Három különvéli ládát ad jutalmul, amit a begyűjtés gombra kattintva tudsz átvenni.

  Aranyládika: aranyat tartalmaz.
  Erődládika: fát és követ tartalmaz.
  A kovács ládikája: fémet és kristályt tartalmaz.

  Ha a folyamatsávra viszed az egeret, akkor láthatod, hogy tokent gyűjtöttetek és hogy menyit kell gyűjtenetek. A folyamatsáv mellett pedig láthatod, hogy milyen ládát fogsz kapni.

  Azokat a ládikákat, amit akkor szereztél, amikor nem voltál aktív, a következő napon is beszerezheted.

  Naponta legfeljebb 50 ládikát gyűjthetsz be. Ha a ládikákra viszed az egeret, láthatod, hogy mennyit gyűjtöttél be aznap.

  CÉHVÁLTÁS ESETÉN

  Ha kilépsz a céhből és átmész egy másik céhbe, akkor magaddal viszed az összegyűjtött pokol tokenjeidet, viszont 5%-át elveszíted. Az új céhben tovább folytathatod a pokolliftet, de a régi tokenjeid valamint az új céhben gyűjtött tokenjeid csak 24 óra múlva lesznek hozzáadva a közös tokenekhez.

  Abban az esetben ha kirúgnak a céhből, és másik céhbe csatlakozol, nem veszítesz el egyetlen tokent sem, és az tokenek csak 12 óra múlva lesznek hozzáadva a közösbe.

  JUTALMAK

  A Pokolift szörnyeinek legyőzéséért a következő zsákmányokat kapjátok: https://hellevatorrewards.12hp.de/

  A Pokollift bezárása után a céh minden tagja jutalmat kap. A jutalom nagysága a szintedtől és a Pokolliftben elért céhes helyezéstől függ. A helyezésetek a Pokolliftben a céhek rangsorában bármikor megtekintheted.

  A jutalmad zárás után legfeljebb 7 napig veheted át. Nem számít, mikor veszed át, mert a záráskor kijelölt jutalmat kapod meg később is.
  A három legtöbb pokol érmével rendelkező céh különleges jutalmat kapnak: zárástól kezdve 60 napig egy különleges profil hátteret kapnak a céhek tagjai.

  Last edited by elek1977; 6 August 2022, 02:34 PM.
  Elek1977
  SITE: http://www.jasec.ucoz.com/
  FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
  FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

  Super moderator
  Shakes&fidget
  Playa Games
  Hungarian Team

  sigpic
Working...
X