Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hírek

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #31
  Sajnos a Hellevator indítása a vártnál hevesebben indult az új háttérrendszeren futó szervereken. Ezúton szeretnénk elnézést kérni az okozott kellemetlenségekért.

  Fejlesztőink pénteken késő estig és hétvégén is dolgoztak a probléma megoldásán, amely végül a szerver teljesítményének stabilizálására vezetett.

  A mai nap kaptok 15 kulcskártya kompenzációt irunk jóvá az érintett szervereken lévő játékosoknak. Néhány szerver nagyjából egy napig teljesen leállt, ezekre további 15 kulcskártya kerül jóváírasra.

  Ez még nem a kuponkódos problémával kapcsolatos jóváírás. Azzal kapcsolatban holnap írunk ki híreket.

  Comment


   #32
   Azok a játékosok, akik megkeresték az ügyfélszolgálatot, és jelentették, hogy a kiosztott kuponkódokért a kulcskártyák nem kerültek jóváírásra a számlájukon, válaszoljon kell a support jegyre, és a support minden esetet egyedileg kezel.


   Új jegyeket ne nyissatok ezzel kapcsolatban, azoknak tudunk segíteni, akik korábban már jelezték a hibát. A korábban nyitott jegyre kell visszaírni, új igényeket nem tudunk fogadni ezzel kapcsolatban!
   Last edited by Xefande; 3 August 2022, 01:38 PM.

   Comment


    #33
    Régi backend szerverek pokoliftjének törlése

    A régi háttérrendszereken futó szervereken ma délután újraindult a pokolift egy hibajavítás telepítése miatt. Szerencsére ez egyetlen magyar szervert sem érint, mert azokat már mind átraktuk az új backendre. A nemzetközi szerverek közül pedig csak a w1 az érintett a dologban. Elnézést akinek ez kellemetlenséget okozott.

    Érintett szerverek: W1 INT; S1 PL; S1 CZ; S1 DE, S5 DE, S6 DE, S8 DE, S13 DE, S18 DE; S1 US, S10 US; S2 FR
    Last edited by Xefande; 2 August 2022, 06:37 PM.

    Comment


     #34
     Péntektől vasárnapig tartó eseményeink

     Hétvég események: Bolond Gombaszüret, Töméntelen Tapaszpontok, Alliteráló Aranynapok, Idő homokja, Eposzi küldik, Elátkozott lekek

     Jövő heti események: Eposzi jószerencse, Kipucolt klotyók, Izzó fém ideje, Eposzi boltnyitás

     Comment


      #35

      Zen 2-es processzorokat cserélik Zen 3-as processzorokra, mert a Zen 2-es processzorokból hiányzik egy memóriakezelési funkció linux rendszerekhez és ezért folyamatosan túlcsordul a memória. Ezért jelenleg óránként újra kell indítanunk a szervereket, hogy ürítsük a kernelmemóriát. Ezek az újra indítások okozzák, hogy gyakran kidobálnak a szerverek.
      Az alkatrészcsere után ezeket a gondokat meg tudjuk oldani, a szerverek folyamatos újraindítása nélkül és és visszatérhetünk a napi egy újra indításhoz!

      Az alábbi szervereken ma alkatrészeket cseréltünk: s8.sfgame.hu, s10.sfgame.hu, s12.sfgame.hu, s17.sfgame.hu

      Holnap 11:30-kor kezdünk az alábbi szerverekkel:
      • s5 HU
      • s6 HU
      • s7 HU
      • s9 HU
      • s11 HU
      • s18 HU
      • W22 INT
      • W33 INT

      A csere nem egyszerre történik az összes szerveren, egyik szerveren megcsináljuk, visszakapcsoljuk és utána jön a következő. Szóval egész napos folyamat, nincs meghatározott sorrend, hogy melyik mikor kerül sorra.

      Comment

      Working...
      X