Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hírek

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #61
  Sziasztok Skacok,

  Ma 16 órától megtalálhatod az új kazamata (Harmadik ligás szuperhősök) kulcsát a drágakőbányában (Fényvilág 280, Árnyvilág 370). Tíz túlértékelt szuperhős vár, aki kicsit el vannak szállva maguktól. Mutasd meg nekik, hogy ki a legény a gáton, hogy egy kicsit visszavegyenek az arcukból!
  Továbbá, az utolsó NEMZEKTKÖZI VILÁG W60 jövő pénteken, november 18-án 16:00-kor indul!

  Utoljára nyílik lehetőséged betörni a nemzetközi vizekre és megszerezni a legjobb helyeket a Dicsőség Csarnokában!
  Hozd létre a karaktered már november 14-én, jövő hétfőn hogy lefoglald a neved és megkapd a 25 gombát már a szerver indulása előtt!  Lépj be a szuperhősök bázisára és rakj rendet közöttük!  Erőteljes hétvégét!
  Last edited by Xefande; 11 November 2022, 04:31 PM.

  Comment


   #62
   Most pénteken 16 órakor, elindul az utolsó Nemzetközi szerver! Regisztrálj még ma és védd le a neved, gyűjtsd be az előregisztrációért járó 25 gombát az email cím megerősítésével már ma!
   Nyisd meg böngészőben a https://w60.sfgame.net linket, vagy a játékon belüli linkre kattintva nyisd meg az előregisztrációs felületet.

   Csak semmi pánik! A következő évben is építünk új világot! Januártól az új világok földrajzi régiókra lesznek osztva a kontinensek függvényében. Ezáltal tudjuk biztosítani, hogy minden játékos számára azonos minőségben tudjuk biztosítani a játékszerverek elérését és magas nagyobb szintű játékélményt!


   Last edited by Xefande; 14 November 2022, 05:30 PM.

   Comment


    #63
    Pénteken, november 18-án 16:00-kor a POKOLIFT ajtaja kinyílik és leszállít a pokol legmélyebb bugyraiba. Ezúttal a falánkság bűnöseit látogathatod meg.
    Pénteken 16:00-kor ugyanakkor elindul az utolsó nemzetközi szerver a W60! Már előregisztrálhatsz az új szerverre az alábbi linken: https://w60.sfgame.net

    Hétvégi eseményeink péntektől vasárnapig: Bolond Gombaszüret, Töméntelen Tapaszpontok, Aranynapok, Boszorkatánc, Erődfesztivál, Állhatatos Állatok és Elátkozott lelkek.

    Az ezt követő hétvégén pedig: Feketepéntek speciálba, Aranynapok, Szerencsenap, Eposzi bevásárlás, Izzó fém ideje, Idő homokja, Kipucolt Klotyók.

    Pénteken pedig újabb kazamata kulcs kerül a játékba 16:00-kor, ez nyitja a "Gyerekori Hősök Dodzsója" ajtaját! Újabb hírek pénteken!

    Last edited by Xefande; 16 November 2022, 10:14 PM.

    Comment


     #64
     Úgy néz ki elszabadultak! A szuperduper animálatlan fickók egy nappal előbb ámokfutásba kezdett! Kulcsok a drágakőbányában! (fényvilág 340. szint, árnyvilág 500. szint)

     Tíz félreanimált anime figura meg van zeberedve. Kapd elő a cerkádat és rajzold helyre őket!

     Last edited by Xefande; 18 November 2022, 02:07 PM.

     Comment


      #65
      Eljött a nap! A POKOLIFT ajtaja ma 16:00-kor nyílik. 🔥

      Készülj a harcra, és vele a sarcra! Verekedjetek fel a céhetekkel a ranglista tetejére és markoljátok fel a napi jutalmakat!

      Ez a céhek közti verseny november 27. este 20-ig tart.      Továbbá az utolsó NEMZETKÖZI VILÁG W60, szintén ma 16-kor indul!
      Csatlakozz hozzánk ebben a különleges világban! 🍸

      Már most is regisztrálhatod a karaktered ezen a linken: https://w60.sfgame.net
      Kellemes hétvégét!​

      Comment


       #66
       Közlemény: Tisztában vagyunk a szerverproblémákkal, és dolgoztunk rajta. Sajnos a hatalmas roham több volt, mint amennyit a szervereink elbírtak. Nagyon sajnáljuk a technikai problémákat, és meglátjuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy az esemény ismét szórakoztató legyen. mielőbb tájékoztatunk benneteket, hogy mit lehet tenni ebben a kellemetlen helyzetben. Szeretnénk még egyszer elnézést kérni!
       Last edited by Xefande; 21 November 2022, 06:21 PM.

       Comment


        #67
        Közlemény: Továbbra is dolgozunk az teljesítmény javításán, és remélhetőleg hamarosan minden jobb lesz. Ma tlepítettünk egy frissítést, amely javíthatja a szerverek teljesítményét.

        Comment


         #68
         Közlemény:

         Még egyszer elnézést kérünk a W60 szerver elindítása során bekövetkező kapcsolódási problémákért. Szerettünk volna egy nagyon különleges és szórakoztató hétvégét biztosítani a lehető legtöbb játékosnak, de a Pokollift indítása miatt nagyon nagy volt az érdeklődés, így minden szerver folyamatosan csak küszködött. Tisztában vagyunk vele, hogy egyes játékosok frusztráltan érzik magukat, mert nem tudták teljes mértékben kihasználni sem a Pokolliftet, sem a többi, hétvégi eseményt. Kis kompenzációként minden játékos aktiválhatja a "DAMNIT" kódot a Gombakereskedőnél november 22-én vagy 23-án, és 100 kulcskártyát kap a Pokollifthez. Nagyon sajnáljuk, és továbbra is keményen dolgozunk a megoldáson, hogy ez ne ismétlődhessen meg!

         Köszönjük megértést, és jó pokolliftezést kívánunk!

         Továbbá, a hétvégi események előtt 23-án és 24-én ráadás események várnak rád!

         Comment


          #69
          Közeleg a BLACK FRIDAY HÉTVÉGE amikor +33% gombát kapsz a vásárlásokért és speciális ajánlatok (https://bit.ly/3rDtK9d) találsz a gomba kereskedőnél, a drágakőbányában, csak fekete köveket találsz, valamint péntektől vasárnapig az alábbi események várnak rád: Alliteráló Aranynapok, Szerencsenap, Eposzi bevásárlás, Izzó fém ideje, Idő homokja és Kipucolt klotyók.


          Részletek: https://forum-int.sfgame.net/forum/g...weekend-events
          Jövő heti előzetes: Töméntelen tapaszpontok, Eposzi küldik és Idő homokja speciálba.
          Továbbá a Szörnybarlang kulcsa megtalálhatóvá vállik péntektől! 💪 Újabb hírek pénteken!


          Last edited by Xefande; 23 November 2022, 03:59 PM.

          Comment


           #70
           Hello Hősök,

           Pénteken közép-európai idő szerint 16 órától megtalálhatod az kazamata frissítés utolsó kazamatájának a Szörnybarlangnak a kulcsát a bányában (Fényvilág 480, Árnyvilág 600)!
           Lenne egy feladatunk a legjobb szörnyvadászok számára: győzd le mind! De ezúttal nem a szokásos kis szörnyecskékkel, hanem hatalmas, erős szörnyetegekkel kell megharcolnod!

           Last edited by Xefande; 25 November 2022, 02:49 PM.

           Comment


            #71
            Mik ezek a fura zajok? Horkolás, karmolászás, morgás, vonítás...ez csak egyet jelenthet: A Szörnybarlang lényei elszabadultak!
            A kulcsot a drágakőbányában találod (Fény a 480. szintről, Árnyék a 600. szintről).

            Szörnyű hétvégére számíthatsz!

            Comment


             #72
             Hello Hősök,

             Készüljetek a péntektől vasárnapig HÉTVÉGI ESEMÉNYEK: Töméntelen Tapasztalatpontok, Eposzi küldetések és Idő homokja.
             Részletek: https://forum-int.sfgame.net/forum/g...weekend-events
             Jövő heti előzetes: Eposzi jószerencse, Eposzi boltnyitás, Izzó fém ideje és Kipucolt Klotyók.

             Comment


              #73
              Cipőt vedd le éjszakára a karakteredről, hogy a mikulás megtömhesse és megkapd a teljesítményjelzőt a gyűjtőalbumba.

              Comment


               #74
               Kellemes Mikulásnapi Ünnepet! 🎅 Használd a képen látható kupon kódot és gyűjtd be az ajándékot!


               Comment


                #75
                Hello hősök!


                Készüljetek, a péntektől vasárnapig HÉTVÉGI ESEMÉNYEK: Eposzi jószerencse, Eposzi boltnyitás, Izzó fém ideje és Kipucolt Klotyók.


                Jövő heti előzetes: Alliteráló Aranynapok, Boszorkánytánc, Izzó fém ideje, Állhatatos Állatok, Elátkozott lelkek és Kipucolt Klotyók.

                Comment

                Working...
                X