Announcement

Collapse
No announcement yet.

Haideţi să ne unim.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Haideţi să ne unim.

  Salut! Cred că aţi observat şi voi că noi, românii, avem o singură "lume" pentru noi şi deşi a fost deschisă acum mult timp, nu pare că se grăbeşte cineva să mai facă una. Mă rog, ideea e că mă gândeam să facem o ghildă pe următoarea lume internaţională (w27) în care să fim majoritatea membrilor români. Ştiu că am postat asta cu MULT înainte să se deschidă urmatorea lume (care nici măcar nu ştiu dacă se va deschide) , dar mă gândesc că nu mulţi români intră pe forumul acesta zilnic şi aş prefera să vadă cât mai multă lume mesajul. Ideea e că mi-aş dori să putem face o ghildă care să ajungă măcar top 15-20 (zic 15-20 pentru că, deşi sunt un donator, nu mă compar cu persoanele care consumă undeva la 200-300 de ciuperci zilnic şi probabil nu vom avea prea multe şanse). Deci, persoanele care sunt interesate, lăsaţi aici un mesaj, să ştiu că încă nu a murit de tot forumul nostru de discuţii.
  ~Mersi şi scuze! ~

  P.S. În momentul în care se va anunţa deschiderea unei noi lumi internaţionale, voi face o noua postare în care voi preciza numele în joc şi numele breslei pe care am de gând să o înfiinţez. Bineînţeles că numele breslei va fi o propunere, cu care sper că veţi fi de acord, iar daca nu, ne descurcăm noi... face fiecare câte o propunere şi hotărâm. Poate propuneţi voi nişte nume încă de pe acum (eu aş prefera să nu fie ceva de genul "România" sau "România Unită" , etc. cum am tot văzut pe alte servere)

  #2
  Din păcate nu sunt prea mulți jucători români pentru încă o nouă lume dedicată (server românesc). Marea majoritate care au jucat s-au lăsat.
  Succes în înființarea unei bresle pe o nouă lume internaţională.
  [CENTER]
  Please read the [URL="http://forum-int.sfgame.net/showthread.php?t=4"]Board Rules[/URL] and the [URL="http://forum-int.sfgame.net/showthread.php?p=39291"]Allowed language on the International Forum[/URL] before posting. Thank You.
  [/CENTER]

  Comment


   #3
   Originally posted by Valkyra View Post
   Din păcate nu sunt prea mulți jucători români pentru încă o nouă lume dedicată (server românesc). Marea majoritate care au jucat s-au lăsat.
   Succes în înființarea unei bresle pe o nouă lume internaţională.
   Mulţumesc!! Iar legat de o nouă lume dedicată... sunt de acord. Sper ca măcar pe următoarea lume internaţională să pot găsi suficienţi jucători români (care să fie şi activi) cu care să pot înfiinţa o breaslă decentă. Mi-aş dori să văd şi tricolorul nostru prin topul celor mai buni playeri 😁

   Comment


    #4
    Eu ma bag! Joc de vreo 3 ani si fara sa bag nici macar o singura data bani in joc am ajuns la nivelul 344 pe s3 international. Cred ca mai stiu pe cineva care ar vrea sa intre. Astept deschiderea lumii noi si noul tau post. Cheers!

    Comment


     #5
     Pentru cei interesati, am strans deja 21 de membrii si am facut si un grup de wapp pe care suntem 11 persoane deocamdata. Imi puteti lasa numarul de teleon la privat pentru a va adauga in grup. xD

     Comment


      #6
      mai joaca cineva pe serverele Ro1, W13, W30 sau W32?
      caut o guilda cat de cat activa.

      Comment


       #7
       Bineinteles ca pe Ro1 inca se joaca, o sa gasesti destul de multe bresle active

       Shakes & Fidget Romanian Community Ambassador

       Comment

       Working...
       X