Shakes & Fidget - The Game - Supportboard

Shakes & Fidget - The Game - Supportboard (http://forum-int.sfgame.net/index.php)
-   General (http://forum-int.sfgame.net/forumdisplay.php?f=26)
-   -   New golden frame look (http://forum-int.sfgame.net/showthread.php?t=8456)

Strider 19th December 2019 02:11 PM

Quote:

Originally Posted by Valkyra (Post 58267)
You can't see the picture above ? :(

I cannot see any picture in the first post of this thread

Valkyra 19th December 2019 02:31 PM

That is odd... it's a .png picture... maybe your browser doesn't support png images, although this is quite unusual. Can you post a print screen of what is displayed in my first post please ?

Strider 19th December 2019 02:33 PM

Quote:

Originally Posted by Valkyra (Post 58270)
That is odd... it's a .png picture... maybe your browser doesn't support png images, although this is quite unusual. Can you post a print screen of what is displayed in my first post please ?

Google Chrome


Valkyra 19th December 2019 02:51 PM

Thanks. That made me learn a new thing today: Google chrome is d$%b :D.
Very odd though... it doesn't display anything but the picture is there.

https://i.imgur.com/wCPmINQ.png

LE> It seems like it's a known problem in Chrome... something about reading image cache or a chrome rendering bug. Well... good to know.

Original image is at: https://image.prntscr.com/image/sjur...G6ZjGviTrQ.png
After accessing the image url in chrome the image appeard in forum post too.

Strider 19th December 2019 05:11 PM

Quote:

Originally Posted by Valkyra (Post 58272)
Thanks. That made me learn a new thing today: Google chrome is d$%b :D.
Very odd though... it doesn't display anything but the picture is there.

https://i.imgur.com/wCPmINQ.png

LE> It seems like it's a known problem in Chrome... something about reading image cache or a chrome rendering bug. Well... good to know.

Original image is at: https://image.prntscr.com/image/sjur...G6ZjGviTrQ.png
After accessing the image url in chrome the image appeard in forum post too.

That link comes up 403 Forbidden

TFO 19th December 2019 05:41 PM

Same here image only appears if I open the link first (https://image.prntscr.com/image/sjur...G6ZjGviTrQ.png)

Leander 19th December 2019 08:48 PM

It works here. I can see the image in the first post just fine. Maybe your browser black-lists certain image hosters in your country or you added them manually.


All times are GMT +1. The time now is 01:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'