Shakes & Fidget - The Game - Supportboard

Shakes & Fidget - The Game - Supportboard (http://forum-int.sfgame.net/index.php)
-   Bugs & Complaints (http://forum-int.sfgame.net/forumdisplay.php?f=305)
-   -   flying tube isn't working (http://forum-int.sfgame.net/showthread.php?t=3885)

denots 21st February 2014 08:34 PM

flying tube isn't working
 
The dutch server had an update today at 16.57.
And when I see the flying tube, I'll click on it but there is no comercial.
Very strange because the flying tube comes back everytime and just don't work.
Bug???

Sir Wafel 21st February 2014 09:45 PM

Had this to, truely SUCKS

merlination 21st February 2014 11:44 PM

Try this.. go to the Mushroom tab. Pick Gratis then the third option which is videos. This seems to work more than the actual flying tube.


merlin

denots 22nd February 2014 12:49 AM

same problem. I can click it but nothing happend after that...

fidget 22nd February 2014 10:11 AM

On the other hand, in the greek servers, there were 2 new videos, in the flying tube AND in the videos

Peyia 22nd February 2014 11:21 AM

It works for me and I love it :D

denots 22nd February 2014 04:46 PM

it's working again :) topic can be closed....
greetz denots

Sir Wafel 23rd February 2014 09:49 AM

Let this be open still.

It aint works for me still...

Yadrah 24th February 2014 11:19 AM

Yes this bug still exists
 
Same problem for me on uk s1. The tube appears everytime I open up the tavern quest screen but flys off when I click on it. Been that way since the server restart at the begining of the weekend.
Additionally nothing happens when I click on the video button on Gratis mushrooms, normally you either get to watch a video or a message comes up to say there are no offers at the moment.

Peyia 24th February 2014 04:33 PM

This ^^^


All times are GMT +1. The time now is 09:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'