View Single Post
  #26  
Old 18th May 2020, 08:02 PM
slasker slasker is offline
Mighty Hero
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 294
Default

1) Your platform
Browser
- Chrome (Version 81.0.4044.138 (Official Build) (64-bit))
- Opera (68.0.3618.104)
- Firefox (76.0.1 (64-bit))
- Edge (44.18362.449.0)

2) Your device/computer, OS, hardware specs
Lenovo T590
i5-8365 1.6Ghz, 4 cores
16GB RAM
Intel UHD Graphics 620, 1GB
Windows 10 Enterprise

3) Describe your problem
Takes up a lot of resources... Just the login screen easily takes 40% GPU doing nothing. I have to minimize the browser if I want to do anything else and not having S&F wasting my resources.

4) What have you done to fix it, what have you tried etc.?
Tried all the browsers mentioned above. Turned hw accelleration on/off. Toggled HD graphics on/off. Appended ?sd to the URL. Tried different sfgame-servers. Refreshed. Incognito mode. Reinstalled graphics driver.

I remember it as the same thing as when remastered was launched on my previous laptop. I sticked to flash as long as possible as it was more smooth and less resource consuming. It helped with the SD version. Not sure how I can see 100% whether it is actually loading HD or SD - I cannot tell the difference between the two - loading one or the other...
I see the same issue Gully describes above: after loading to 50% the progress bar switches to a smaller one.

Last edited by slasker; 18th May 2020 at 08:11 PM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to slasker For This Useful Post:
Leander (18th May 2020)