Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Game & Support > General

Notices

View Poll Results: Do you play 3.0/Remastered Open Beta or 2.0?
3.0/Remastered Open Beta 5 19.23%
2.0 Flash 17 65.38%
2.0 HTML5 1 3.85%
I play on Steam so no 3.0 yet 1 3.85%
I play on Android/iOS so no 3.0 yet 2 7.69%
Voters: 26. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 9th November 2018, 02:27 AM
bobo baggins's Avatar
bobo baggins bobo baggins is offline
Golden Shroomer
 
Join Date: Mar 2012
Gilde: US forum
Posts: 3,068
Default

from my last try it doesn't run on IE at all as it never loads.
__________________
have fun, fight hard, die honorably
The Following User Says Thank You to bobo baggins For This Useful Post:
Ghettoforce (9th November 2018)
  #12  
Old 9th November 2018, 01:03 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Gilde: UK forum
Posts: 4,868
Default

What's your version, Bobo?
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
  #13  
Old 10th November 2018, 12:28 AM
bobo baggins's Avatar
bobo baggins bobo baggins is offline
Golden Shroomer
 
Join Date: Mar 2012
Gilde: US forum
Posts: 3,068
Default

version 11.
__________________
have fun, fight hard, die honorably
  #14  
Old 10th November 2018, 12:33 AM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Gilde: UK forum
Posts: 4,868
Default

It seems it only happens in Win7 versions of Internet Explorer. We will look into it. In the meantime please use Firefox, Chrome or Opera.
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
  #15  
Old 10th November 2018, 06:55 AM
Kiengaard Kiengaard is offline
Greenhorn
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by Leander View Post

Guild activity also has a "now" status. It isn't just "<15 min". However, sometimes it needs a while to update so even your own character doesn't have the "now" status instantly although you just logged in.
Why do not use the "classic App" mode to display guild activity?
According to me is better way to understand real situation.
Thanks
The Following User Says Thank You to Kiengaard For This Useful Post:
kečup (10th November 2018)
  #16  
Old 10th November 2018, 09:43 AM
sharshooter's Avatar
sharshooter sharshooter is offline
Mighty Hero
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 286
Default

I play on Flash version because I use Chrome and on Chrome your new SF 3.0 doesn't work properly. It takes too much resources and my GPU is starting heating to much. On Firefox SF 3.0 it works smoothly and nice but I don't want use Firefox.


You need to do some optimization because something wrong is written in the code for Chrome.

Last edited by sharshooter; 10th November 2018 at 09:45 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to sharshooter For This Useful Post:
bydway (10th November 2018), kečup (10th November 2018)
  #17  
Old 10th November 2018, 01:27 PM
bydway bydway is offline
Farm Hand
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 37
Default

Not only for Chrome also for Edge browser. It's horribly lagging when I try to login and always freeze loading screen. It need some deep optimalization for all browsers because many players will be playing 2.0 version because it's stable, so your hard work on Remastered version will be to nothing...

Last edited by bydway; 10th November 2018 at 01:28 PM.
  #18  
Old 10th November 2018, 07:49 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Gilde: UK forum
Posts: 4,868
Default

What's your system? I play on Chrome too. Do you play on a laptop?
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
  #19  
Old 10th November 2018, 09:41 PM
bobo baggins's Avatar
bobo baggins bobo baggins is offline
Golden Shroomer
 
Join Date: Mar 2012
Gilde: US forum
Posts: 3,068
Default

Well IE is 11 but OS is win 10 and up to date.Also if I wanted to test beta on chrome I would but I use IE so if I cant test it on that then no use even bothering. I hope they fix the login for IE before going live with it or gonna lose at least a few players who only use IE.

Personally all browsers have been sucking but IE is the leasser of the evils except for the BETA.
__________________
have fun, fight hard, die honorably
  #20  
Old 11th November 2018, 04:50 PM
sharshooter's Avatar
sharshooter sharshooter is offline
Mighty Hero
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 286
Default

Quote:
Originally Posted by Leander View Post
What's your system? I play on Chrome too. Do you play on a laptop?
I play on laptop Intel i5 Dual 2,5GHz, 16GB RAM Win10 64bit. But why do you ask for it when I told you that on Firefox it works perfectly?
The Following User Says Thank You to sharshooter For This Useful Post:
Leander (12th November 2018)
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'