Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Game & Support > General

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #51  
Old 28th September 2018, 08:37 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Gilde: UK forum
Posts: 5,113
Default

Your problem might be due to a slow computer or internet connection. There are some display bugs and others but quests work well. If problem persists please post them in the bug section with all required details.
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
Reply With Quote
  #52  
Old 28th September 2018, 08:41 PM
bobo baggins's Avatar
bobo baggins bobo baggins is offline
Golden Shroomer
 
Join Date: Mar 2012
Gilde: US forum
Posts: 3,091
Default

My internet speed is 100 meg it isn't slow and my laptops are both fairly new. not top of the line but also not bargain bin either.
__________________
have fun, fight hard, die honorably
Reply With Quote
  #53  
Old 28th September 2018, 08:51 PM
Leslie Dunn12 Leslie Dunn12 is offline
Farm Hand
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 39
Default

Had the same issue with mission completed. Granted it did happen on Flash version but was rare. In the few hours, I have seen it more often than in a year on my server. It's not a connection or slow computer, it's on your end as a game.
Reply With Quote
  #54  
Old 28th September 2018, 08:58 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Gilde: UK forum
Posts: 5,113
Default

Did it happen when the quest ended normally or did you skip the timer? There were some bugs with fast clicks. Could be they are still in the game.
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
Reply With Quote
  #55  
Old 28th September 2018, 09:05 PM
bobo baggins's Avatar
bobo baggins bobo baggins is offline
Golden Shroomer
 
Join Date: Mar 2012
Gilde: US forum
Posts: 3,091
Default

first time before the quest ended 2nd time I thing as it was ending both times in beta.
__________________
have fun, fight hard, die honorably
Reply With Quote
  #56  
Old 28th September 2018, 09:09 PM
Leslie Dunn12 Leslie Dunn12 is offline
Farm Hand
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 39
Default

Yes, it was when I used Quicksand, not sure if it occurred without at all but will pay attention now. On Polish version of the forum, a lot of people are reporting this (and couple other issues).

On the more positive side, I love the way you don't have to click couple times to get the preferred language (helps when you switch a lot) and that the settings that previously refreshed page don't do it anymore.

Last edited by Leslie Dunn12; 28th September 2018 at 09:10 PM. Reason: spelling
Reply With Quote
  #57  
Old 28th September 2018, 09:15 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Gilde: UK forum
Posts: 5,113
Default

Yep, very likely due to too fast clicks. "due to too"
If you click too fast, starting a quest, starting the end of quest fight and displaying the end of quest reward screen might lead to one of them being not correctly shown.

Moving around items can be a bit tricky too...but handling items with the right mouse button is nice in my opinion.
There's still a lot do improve but we'll get there. Bye bye Flash.
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Leander For This Useful Post:
Leslie Dunn12 (28th September 2018)
  #58  
Old 28th September 2018, 10:55 PM
Nate's Avatar
Nate Nate is offline
Farm Hand
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 34
Default

When you look at any battle mage profile and see it´s "damage", I think it shows that statistic wrong. It shows much lower final "damage" that it should, given the weapon range damage and the strenght.
__________________
"All we have to decide is what to do with the time that is given us." - J.R.R. Tolkien

MagnificentBeast - Battle Mage / w27
Reply With Quote
  #59  
Old 29th September 2018, 01:54 PM
Kisser Kisser is offline
Mushroom Collector
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 57
Default

Just a question about Battle Mage.

Sometimes the spell is blocked by the enemy, is this supposed to do that?
And the armor is 50% or 10%? (Not counting with the Magic Shield)
Reply With Quote
  #60  
Old 29th September 2018, 02:13 PM
Damascus Damascus is offline
Greenhorn
 
Join Date: May 2018
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by Kisser View Post
Just a question about Battle Mage.

Sometimes the spell is blocked by the enemy, is this supposed to do that?
And the armor is 50% or 10%? (Not counting with the Magic Shield)
Mages and battle mages can block magic attack. Base armor is up to 10% like mage + 40% from magic shield

Last edited by Damascus; 29th September 2018 at 08:54 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'