Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Game & Support > Bugs & Complaints

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th May 2020, 10:50 AM
Gully Gully is offline
Epic Hero
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 306
Default HD graphics, slow browser version, black screen, loading mushroom

Hello, since yesterday afternoon i have some troubles playing shakes.

I play on a macbook air and I use chrome.
Suddenly the game set the HD graphic and i can't remove it. This makes the game slow and laggy at the point that is almost impossible to play.

What i tried:
- tickling on/off the HD graphic button in the option
- using the command /sd 0 and /sd 1
- changing browser (safari and firefox)
- clearing che cache
- using Ccleaner
- control+f5

I have the same problem on every server i play. Once i turn off the HD graphic and restart the page it starts to load with the "bigger" logo of the sd graphic but half way it switches back to the "smaller" shakes logo of the hd graphic


Do you guys have any advice?

Last edited by Leander; 18th May 2020 at 07:22 PM.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'