Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Community Area > Let's play!

Notices

Let's play! Board games, computer games & tabletops

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th October 2012, 02:23 PM
TiagoCarvalho TiagoCarvalho is offline
Toy Bow Toddler
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 6
Default Correct Area? :(

SO it's the following, i have an acer aspire 5750G so i sohuld be able to run like Mw3 easely, and i do in-fact run it easely but i have sudden fps drops, like 10-20 seconds i play for like 10-20 fps, this happens from 5 to 5 minutes or so, does anyone know why?
Reply With Quote
  #2  
Old 14th October 2012, 07:06 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,335
Default

No, I don't know. Have you asked in the game's official forum?
__________________

Shakes & Fidget Community Manager
leander@playa-support.com


Like and follow us on Facebook and Twitter
Reply With Quote
  #3  
Old 15th October 2012, 12:05 AM
TiagoCarvalho TiagoCarvalho is offline
Toy Bow Toddler
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by Leander View Post
No, I don't know. Have you asked in the game's official forum?
if it was just in one game :/, its in every game i play
Reply With Quote
  #4  
Old 15th October 2012, 12:51 AM
bobo baggins bobo baggins is offline
Golden Shroomer
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,891
Default

Sounds like an internet or computer issue try checking with your ISP if thats ok then the maker of your computer
__________________
have fun, fight hard, die honorably
Reply With Quote
  #5  
Old 15th October 2012, 10:56 AM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,335
Default

Are your drivers up to date? Have you checked your computer for a possible trojan or virus infection?

Are you downloading something while playing?

etc...
__________________

Shakes & Fidget Community Manager
leander@playa-support.com


Like and follow us on Facebook and Twitter
Reply With Quote
  #6  
Old 15th October 2012, 05:51 PM
TiagoCarvalho TiagoCarvalho is offline
Toy Bow Toddler
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by Leander View Post
Are your drivers up to date? Have you checked your computer for a possible trojan or virus infection?

Are you downloading something while playing?

etc...
I don't know if they are up to date, and if they aren't i don't know how to update them (im so noob), my pc is virus clean , and i only download stuff at night while sleeping (Yoho! Yoho! A pirate's night for me!)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'