Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Game & Support > Help & Questions

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th August 2019, 01:05 PM
Howie Howie is offline
Farm Hand
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 42
Default Does anyone get unity content error Chrome - S&F HTML5 version

Hi there

(See attached) - This is a recent issue for me with Chrome.

Is anyone else experiencing a similar issue?

Have a good day - Howie
Attached Images
File Type: jpg error2 html.jpg (47.9 KB, 17 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 10th August 2019, 01:44 PM
N3utr4L N3utr4L is offline
Toy Bow Toddler
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 6
Default

I have this problem 10x on day on Chrome and Remastered.
Reply With Quote
  #3  
Old 10th August 2019, 03:04 PM
Pomurnik Pomurnik is offline
Mushroom Collector
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 51
Default

Yeah, everyday few times per day but I think Unity errors occurs only when you switch to other tab and leave tab with sf in background
Reply With Quote
  #4  
Old 10th August 2019, 04:40 PM
Mads Mads is offline
Toy Bow Toddler
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 10
Default

Yeah happens only whe im on a different tab. However, when i have SF in a different window with no other tabs, it never happens.
Reply With Quote
  #5  
Old 10th August 2019, 05:17 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Gilde: UK forum
Posts: 4,873
Default

Sometimes it happens if you stay in the tavern (where the Flying Tube pops up), then do someting else in a different tab and the upcoming ad freezes the S&F tab.
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
Reply With Quote
  #6  
Old 10th August 2019, 07:23 PM
rvm1975 rvm1975 is offline
Mighty Hero
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 254
Cool

switch to steam version ... far better experience comparing to browsers
Reply With Quote
  #7  
Old 12th August 2019, 06:54 AM
Mads Mads is offline
Toy Bow Toddler
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 10
Default

Today Remastered version started showing this message: An error occurred running the Unity content on this page. See your browser JavaScript console for more info. The error was:
InvalidStateError: A mutation operation was attempted on a database that did not allow mutations.
Every time even if i reload or restart, now almost nothing loads, i have to play in flash
EDIT: error shows only in firefox, didnt show in chrome yet

Last edited by Mads; 12th August 2019 at 11:03 AM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mads For This Useful Post:
Leander (16th August 2019)
  #8  
Old 16th August 2019, 02:28 AM
Howie Howie is offline
Farm Hand
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 42
Default

Quote:
Originally Posted by Mads View Post
Today Remastered version started showing this message: An error occurred running the Unity content on this page. See your browser JavaScript console for more info. The error was:
InvalidStateError: A mutation operation was attempted on a database that did not allow mutations.
Every time even if i reload or restart, now almost nothing loads, i have to play in flash
EDIT: error shows only in firefox, didnt show in chrome yet
It worries me when Flash is no longer available next year if there will be problems with HTML5 re Unity!
Reply With Quote
  #9  
Old 30th August 2019, 02:10 AM
Psiberkiwi Psiberkiwi is offline
Hatchling
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
Default

Around a month ago, I had a problem where I could not load the game in the Remastered format and was stuck with using the old Flash format. (I haven't posted about the problem anywhere else as it took me a while to get around to getting permission to log in to the Forums... all my fault and nothing to do with the Admins).

Yesterday, however, I was able to switch back to the Remastered format (I had been trying off and on over the time in question) and all was going cool for about two hours when I needed to go do IRL stuff and shut the game down. When I tried to reload the game later, I got this message shown in the attachment.

My system runs Windows 7 Professional, and my browser is the latest iteration of Firefox (I checked in case this was causing the stuff-up).
Attached Images
File Type: png SF Screen 2.png (13.1 KB, 7 views)
__________________
"Most people say they don't suffer fools gladly... I don't suffer them at all!"
Reply With Quote
  #10  
Old 30th August 2019, 03:58 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Gilde: UK forum
Posts: 4,873
Default

Please send a support ticket with your platform and system specs:

http://www.sfgame.net/support/?mode=1&lang=en
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook, Twitter and Instagram
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'