Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Game & Support > Bugs & Complaints

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th September 2018, 05:48 AM
elek1977's Avatar
elek1977 elek1977 is offline
Farm Hand
 
Join Date: Mar 2013
Location: Debrecen
Posts: 38
Send a message via Skype™ to elek1977
Default My browser could not allocate enough memory for the WebGl content

1) Bug description: what did you do when the bug occurred?
I load remanstred version.
https://w27.sfgame.net/beta/

2) Did you take a screenshot? Upload it to https://gyazo.com or https://prnt.sc/
https://imgur.com/a/v2mTude

3) When did the bug occur (date and time)?
2018.09.30. 05:25 (CET)

4) Did it repeat itself?
Yes. Sometimes.

5) Your browser, version number, installed addons, OS, Internet connection and provider
Google Chrome Version: 69.0.3497.100 (32 bit)
installed addons:
Adblock Plus 3.3.2
Popup Blocker Pro 1.4.14

OS: Windows 7 ultimate SP1
System memory: 3016MB (DDR3 SDRAM)

6) Your account name and server
elek1977
https://w27.sfgame.net

7) What is your class?
Mage

8) What is your in-game language?
Hungarian

9) What did you do to keep the bug from repeating itself?
Reload the game.
__________________
Elek1977
SITE: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Super moderator
Shakes&fidget
Playa Games
Hungarian Team

Reply With Quote
  #2  
Old 30th September 2018, 09:34 AM
kečup kečup is offline
Adventurer
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 96
Default

how can you have 3016MB ram?
Reply With Quote
  #3  
Old 30th September 2018, 01:47 PM
elek1977's Avatar
elek1977 elek1977 is offline
Farm Hand
 
Join Date: Mar 2013
Location: Debrecen
Posts: 38
Send a message via Skype™ to elek1977
Default

Quote:
Originally Posted by kečup View Post
how can you have 3016MB ram?
1024MB + 2048MB =? 3016MB ~ 1GB + 2GB = 3GB
__________________
Elek1977
SITE: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Super moderator
Shakes&fidget
Playa Games
Hungarian Team

Reply With Quote
  #4  
Old 30th September 2018, 02:22 PM
kečup kečup is offline
Adventurer
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 96
Default

3GiB=3072MiB
Reply With Quote
  #5  
Old 30th September 2018, 05:30 PM
Leander's Avatar
Leander Leander is offline
Community Manager
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4,331
Default

Does refreshing the browser fix this problem?
__________________

Shakes & Fidget Community Manager


Like and follow us on Facebook and Twitter
Reply With Quote
  #6  
Old 1st October 2018, 12:13 AM
elek1977's Avatar
elek1977 elek1977 is offline
Farm Hand
 
Join Date: Mar 2013
Location: Debrecen
Posts: 38
Send a message via Skype™ to elek1977
Default

Quote:
Originally Posted by Leander View Post
Does refreshing the browser fix this problem?
Yes, but sometimes I must refresh the browser more than once.
__________________
Elek1977
SITE: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Super moderator
Shakes&fidget
Playa Games
Hungarian Team

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'