Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Board Archives > Archive Game & Support > Bugs & Complaints

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th November 2010, 12:41 PM
paranoiks paranoiks is offline
Hatchling
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default Guild raid icon bugged

Hi. In my guild the raid icon is bugged. First - it is not shown. If we attack another guild the icon for raid becomes visible until the attack. But it is inactive. If we are attacked the icon becomes visible until the attack.
  #2  
Old 19th November 2010, 01:45 PM
Hellish Hellish is offline
Greenhorn
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 29
Default

Quote:
Originally Posted by paranoiks View Post
Hi. In my guild the raid icon is bugged. First - it is not shown. If we attack another guild the icon for raid becomes visible until the attack. But it is inactive. If we are attacked the icon becomes visible until the attack.
That's because you ain't lv50 yet. Only EtrNal can start a raid atm seeing as he is only one over 50
The Following User Says Thank You to Hellish For This Useful Post:
Leander (19th November 2010)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'