![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Suntem o breasla activa pe server-ul W5, de doua ori pe zi suntem in Top 1
![]() ![]() Cautam jucatori activi,care stiu sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trimiteti mesaj pe joc. Raspuns garantat, nu ascund insa faptul ca va exista o selectie asa ca spuneti si ce va recomanda ![]() Id-ul meu:FlamesMag Last edited by FlamesMag; 31st January 2016 at 07:53 PM. |
The Following User Says Thank You to FlamesMag For This Useful Post: | ||
godfellas1 (16th April 2016) |
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare bine ca sunt romani care joaca si pe lumile noi. Va doresc succes in continuare. Din pacate eu am ramas doar pe 2 servere pentru ca nu am timp sa ma apuc si de alte lumi.
|
|||
|
|||
![]()
multumesc pentru reply. e imposibil sa imi fac o opinie despre numarul jucatorilor romani activi, nici forumul nici optiunile de cautare din joc nu ma ajuta.
daca stii pe cineva activ pe W5, te rog sa il rogi sa ne contacteze. multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
salut. a trecut ceva timp de la primul post. slaba prezenta pe forum a romanilor, banuiesc ca multi intra sa citeasca informatiile despre joc dar putini au cont. noi suntem bine, daca va intrebati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spor |
The Following User Says Thank You to FlamesMag For This Useful Post: | ||
Valkyra (6th April 2016) |
|
|||
|
|||
![]()
ne-am schimbat numele (13th Twin Legion) si o ducem si mai bine
![]() ![]() |
|
|||